سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است

سردار حاجی‌زاده: موشک ها ابزار تولید قدرت و امنیت برای ملت ایران هستند

سردار حاجی‌زاده: موشک ها ابزار تولید قدرت و امنیت برای ملت ایران هستند فرمانده نیروی هوا فضای سپاه از مرحله نهایی رزمایش پیامبر اعظم(ص) ۱۵ به عنوان تمرین ناکارآمد سازی نقاط قوت دشمن در بخش های دریایی یاد کرد و گفت : موشک‌ها ابزار تولید قدرت و امنیت برای ملت ایران هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۲۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 16
کد خبر: ۷۴۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر،  سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در حاشیه برگزاری مرحله نهایی رزمایش پیامبر اعظم(ص) ۱۵ با اشاره به مراحل مختلف این رزمایش و بیان اینکه دو نوع تهدید متصور را پیش رو داریم گفت: اگر دشمنانمان روزی بخواهند شیطنت کنند یک بخش استفاده از پایگاه‌های ثابت و زمینی است که در مرحله اول رزمایش با ترکیبی از استفاده پهپادها و موشک‌های زمین به زمین مقابله با آنها تمرین شد؛ تهدید دوم نیز جنبه دریایی دارد که مقابله با ناوگان متخاصم دشمن فرضی در مرحله نهایی این رزمایش به خوبی انجام شد.

 

وی با بیان اینکه در گذشته تا محدوده ۳۰۰ کیلومتری در خلیج فارس این اقدام صورت گرفته بود اظهار کرد: امروز هدف ما انهدام ناوگان دشمن در شمال اقیانوس هند و در فاصله هزار و ۸۰۰ کیلومتری بود که موشک های بالستیک به سمت این منطقه روانه شد و اهداف را منهدم کرد.

 

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه از مرحله نهایی رزمایش پیامبر اعظم(ص) ۱۵ به عنوان تمرین ناکارآمد سازی نقاط قوت دشمن در بخش های دریایی یاد کرد و گفت : در صورتی که دشمنان ما در شعاع ۲ هزار کیلومتری ناکارآمد شوند، در واقع با ناکارآمدی قطعی مواجه و توان شلیک موشک های کروز را نداشته و دیگر هواپیمایی نمیتواند از روی این ناوها بلند شود.

 

سردار حاجی زاده با تاکید بر اینکه روند ارتقای توان موشکی جمهوری اسلامی را باید از اعتراف دشمن به این توان بازدارنده شنید گفت: همین که دشمنان ما روی مسئله موشکی متمرکز شده‌اند و دائماً در این خصوص ابراز نگرانی کرده و از محدود کردن آن سخن می‌گویند به دلیل قدرتی است که وجود داشته و روز به روز در حال رشد است.

 

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه پیش از انقلاب به هیچ عنوان توان موشکی زمین به زمین نداشتیم و این توانمندی ها تنها مختص قدرت ها بود ،اظهار کرد: موشک ها ابزار تولید قدرت و امنیت برای ملت شریف ایران هستند و امروز به فضل الهی از ایده تا محصول همه ایرانی می باشند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار